STARBUCKS® ESPRESSO ROAST
Piesātināta un drosmīga
Atklāj STARBUCKS® Espresso Dark Roast bagātīgās un saldās karameļu notis, kas raksturīgas to slavenajām meistarīgi darinātajām latte kafijām. Tev patiks šīs vienmēr aktuālās receptes intensitāte, kas dažās sekundēs pagatavojama NESCAFÉ® Dolce Gusto® kafijas automātā.
UZTURVĒRTĪBA | Vienība | per 100g | per 100ml | Porcijā | %IDD |
---|---|---|---|---|---|
Grauzdēta un malta kafija | g | tādā veidā, kādā tas tiek tirgots | 5.5 | ||
Enerģētiskā vērtība (ar šķiedrvielām 8kJ/g) | kJ | 1093.8 | 24.0 | 7.2 | |
Enerģētiskā vērtība (ar šķiedrvielām 2kcal/g) | kcal | 266.9 | 5.7 | 1.7 | 0% |
Tauki | g | 17.1 | 0.0 | 0.0 | 0% |
tostarp piesātinātās taukskābes | g | 7.6 | 0.0 | 0.0 | 0% |
Pieejams Ogļhidrāti | g | 0.2 | 2,8 | 2,2 | 0% |
tostarp cukuri | g | 0.2 | 1,9 | 1,5 | 0% |
Šķiedrvielas (DP > 3) | g | 38.7 | 0.7 | 0.2 | - |
Olbaltumvielas | g | 8.1 | 0.3 | 0.1 | 0% |
Sāls | g | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.2 |
Sastāvdaļas:
malta grauzdēta kafija
*RI -
*RI - Ieteicamā deva vidusmēra pieaugušajam (8400 kJ/ 2000 kcal).

Smags darbs garšo lieliski
1975. gadā STARBUCKS® sāka meklēt kafijas pupiņu veida un grauzdējuma perfekto kombināciju. Mēnešiem ilgu eksperimentu rezultātā tika radīta šī kafija – saldas karameļu garšas recepte. Tā ir tik laba, ka kopš tā laika nav mainīta.
Jums varētu patikt arī
TOP PADOMI


GRAUZDĒJUMA SPEKTRS
Koncentrēšanās un pieredze gadu garumā palīdzēja radīt Starbucks™ grauzdējuma spektru, kurā iekļauti Starbucks® Blonde grauzdējums, Medium grauzdējums un Dark grauzdējums. Katrai kafijas pupiņai ir nepieciešams unikāls laika un temperatūras līdzsvars, lai tā sasniegtu smaržas, skābenuma, garšas un aromāta virsotni.


APŅEMŠANĀS PAR IEGUVI ĒTISKĀ VEIDĀ
Starbucks ir apņēmies 100% no tā kafijas iegūt ētiskā veidā, nesen sasniedzot jau 99% atzīmi. Mērķis ir padarīt kafiju par pirmo ilgtspējīgo lauksaimniecības produktu pasaulē.


C.A.F.E. PRAKSE
Kopā ar "Conservation International" izstrādātā Kafijas un fermeru līdztiesības prakse (Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.) Practices) palīdz nodrošināt kvalitatīvas kafijas piegādi ilgtermiņā, vienlaikus pozitīvi ietekmējot kafiju audzējošos fermerus un viņu kopienas.
